Contact
Str. Stejerisului nr.11, Km 2 Drumul Poienii, Brașov
office@hotelbelvederebv.ro
+40 268 415 575, +40735 404 169
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Follow

Str. Stejerisului nr.11, Km 2 Drumul Poienii

+40 268 415 575

Image Alt

Hotel & Restaurant la înălțime

Despre noi

Confort la înălțime

BELVEDERE GRAND HOTEL

Pentru ca experienta de-a lungul anilor ne-a invatat ca dumneavoastra sunteti cei mai importanti, va invitam sa savurati noi experiente, care sa va aduca exact acolo unde este pozitionat hotelul nostru, la inaltime.

Complex Belvedere, alcatuit din Grand Hotel Belvedere si Hotel Belvedere, cu o capacitate totala de 69 de camere, isi doreste sa ridice la noi culmi standardele de eleganta, confort si profesionalism.

Asa cum v-am obisnuit deja la Hotel Belvedere, Grand Hotel Belvedere va ofera noi  panorame superbe atat asupra Brasovului, cat si a muntilor ce il inconjoara.

Tradiție în patru stele

BELVEDERE GRAND HOTEL

Localizarea hotelului va ofera posibilitatea de a accesa cu usurinta principalele atractii ale orasului Brasov.

Fie ca doriti sa savurati experienta unei vizite la un centru de echitatie, a unui traseu montan sau de ce nu, a unei plimbari cu ATV-ul, fie ca doriti sa inspirati aerul boem si cochet al stradutelor incantatoare din centrul vechi al Brasovului, hotelul nostru este punctul de plecare ideal de la care toate aceste destinatii unde puteti sa va petreceti timpul intr-un mod desosebit de placut.

Cu un decor modern si versatil, hotelul indeplineste toate conditiile pentru a va oferi o sedere ideala, imbinand utilul cu placutul, fie ca ne vizitati pentru relaxare, fie pentru bussines. Cu o capacitate de 45 camere, cu privelisti superbe asupra orasului sau asupra muntilor,  Grand Hotel Belvedere are deosebita placere de a va invita sa-i calcati pragul, cu promisiunea certa ca sederea d-voastra va depasi cele 4 stele pe care le detine hotelul.