Contact
Str. Stejerisului nr.11, Km 2 Drumul Poienii, Brașov
office@hotelbelvederebv.ro
+40 268 415 575, +40735 404 169
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Follow

Str. Stejerisului nr.11, Km 2 Drumul Poienii

+40 268 415 575

Image Alt

Relaxare totală!

CENTRUL SPA

CENTRUL SPA

...destindere pentru muschi si minte, relaxare totala, rasfat al trupului si confort al spiritului...

Pentru ca experienta dumneavoastra sa fie completa, am conceput in Hotel Grand Belvedere un spatiu dedicat celor care adora sa se se bucure de beneficiile unui centru SPA.

Si pentru aceia dintre voi care nu au facut-o pana acum, va invitam sa descoperiti si sa experimentati ceea ce inseamna cu adevarat RELAXARE, RASFAT si VITALITATE la cele mai inalte standarde!

Centrul nostru va asteapta sa va antrenati mintea si corpul in sala de FITNESS, dotata cu echipamente TehnoGym de ultima generatie, cu asistenta din partea unui profesionist (la cerere).
Dupa antrenament, puteti sa continuati rasfatul in zona de relaxare a zonei SPA, unde veti regasi pisicina interioara, conceputa intr-un cadru exceptional, cu o temperatura ideala a aerului si a apei. Din interiorul piscinei, asa cum probabil v-ati obisnuit, puteti admira privelisti superbe, in toate cele patru anotimpuri.

De asemenea, zona SPA detine si zona de MASAJ, locul in care beneficiile acestei terapii va vor ajuta sa descoperiti starea de bine la cele mai inalte cote! Fie ca este vorba de masaj de relaxare, de detensionare sau masaj terapeutic, profesionistii nostrii vor face ca fiecare moment sa fie unul de rasfat maxim!

In sezonul cald, inconjurati de privelisti montane senzationale, cum stim ca nimic nu e mai placut decat relaxarea pe un sezlong confortabil, va invitam sa va lasati mangaiati de razele soarelui pe terasa externa a hotelului, si… de ce nu? sa savurati un cocktail!