Contact
Str. Stejerisului nr.11, Km 2 Drumul Poienii, Brașov
office@hotelbelvederebv.ro
+40 268 415 575, +40735 404 169
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Follow

Str. Stejerisului nr.11, Km 2 Drumul Poienii

+40 268 415 575

+40 268 415 575

Image Alt

Hotel & Restaurant la înălțime

Despre noi

Confort la înălțime

BELVEDERE GRAND HOTEL

Pentru ca experienta de-a lungul anilor ne-a invatat ca dumneavoastra sunteti cei mai importanti, va invitam sa savurati noi experiente care sa va duca exact acolo unde este pozitionat hotelul nostru, la inaltime! Sunteți pe cale să descoperiți un loc în care ospitalitatea întâlnește promptitudinea iar eleganța se unește cu pasiunea într-o maniera stilată și unică.

Complex Belvedere, alcatuit din Hotel Grand Belvedere si Hotel Belvedere, cu o capacitate totala de 69 de camere, isi doreste sa ridice la noi culmi standardele de eleganta, confort si profesionalism.

Asa cum v-am obisnuit deja la Hotel Belvedere, Hotel Grand Belvedere va ofera noi panorame superbe atat asupra Brasovului, cat si asupra muntilor ce il inconjoara.

Tradiție în patru stele

BELVEDERE GRAND HOTEL

...cu un decor modern si versatil, indeplineste toate conditiile pentru a va oferi o sedere ideala, imbinand utilul cu placutul, fie ca ne calcati pragul pentru relaxare, fie pentru bussiness. Cu o capacitate de 45 camere, cu privelisti superbe asupra orasului sau muntilor, Grand Belvedere are deosebita placere de a va invita sa-i calcati pragul, cu promisiunea certa ca sederea dvstr. va depasi cele 4 stele pe care le detine hotelul!

Localizarea hotelului va ofera posibilitatea de a accesa cu usurinta principalele atractii ale orasului Brasov. Fie ca doriti sa savurati experienta unei vizite la un centru de echitatie, a unui traseu montan sau de ce nu, a unei plimbari cu ATV-ul, fie ca doriti sa inspirati aerul boem si cochet al stradutelor incantatoare din centrul vechi al Brasovului, hotelul nostru este nucleul de la care toate aceste experiente pot fi insufletite in cel mai placut mod posibil.