Contact
Str. Stejerisului nr.11, Km 2 Drumul Poienii, Brașov
office@hotelbelvederebv.ro
+40 268 415 575, +40735 404 169
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Follow

Str. Stejerisului nr.11, Km 2 Drumul Poienii

+40 268 415 575

+40 268 415 575

Image Alt

Relaxare totală!

CENTRUL SPA

CENTRUL SPA

...destindere pentru muschi si minte, relaxare totala, rasfat al trupului si confort al spiritului...

Pentru ca experienta dvstr. sa fie completa, am conceput in Hotel Grand Belvedere un spatiu dedicat celor care iubesc sa se hraneasca din beneficiile aduse unui centru SPA!

Si pentru aceia dintre voi care nu au facut-o pana acum,, va invitam si descoperiti si sa experimentati ceea ce inseamna cu adevarat RELAXARE, RASFAT SI VITALITATE la cele mai inalte standarde!

Astfel, va invitam sa va antrenati mintea si corpul in sala noastra de FITNESS, dotata cu echipamente NOI de ultima generatie, cu asistenta din partea unui profesionalist (la cerere).

Dupa antrenamentul din sala de fitness, puteti sa continuati relaxarea in piscina interioara, conceputa intr-un cadru exceptional, cu o temperatura ideala a aeruluI si a apei.

Din interiorul piscinei, asa cum v-am obisnuit deja, puteti admira privelisti superbe, indiferent de sezon.

Pentru ca rasfatul sa fie complet, va punem la dispozitie SAUNA UMEDA si SAUNA USCATA, care functioneaza dupa tehnologii de ultima generatie.

Si pentru ca stim ca, in sezonul cald, dupa un rasfat in piscina, nimic nu e mai placut decat sa stai sub razele soarelui, terasa de pe care puteti admira niste privelisti montane senzationale,  va asteapta sa va relaxati pe un sezlong confortabil, si..de ce nu, sa savurati un cocktail!